Rörmokare Stockholm


rörmokare stockholm

För de flesta husägare, börjar ombyggnad ut som ett kul projekt, som involverar val av inredning och design. Med VVS ombyggnad, får du välja ut nya armaturer för ditt kök och / eller badrum som passar med dina nya bänkskivor, skåp, belysning och andra designval. Men när delarna börjar komma fram och det är dags för installation, kan saker snabbt gå söderut utan ett ordentligt professionellt VVS-företag till hjälp.

Ombyggnadskatastrofer

Under din vvs ombyggnadsprojektet, kommer de två mest vitala rummen i ditt hem, köket och badrummet, helt tas ur drift för en övervägande del av projekttiden. Du kanske har hört skräckhistorier om hur rörmokaren demonterar köket, och sedan lämnar den i delar i veckor i taget, och förvandlar en annars spännande ombyggnation till en mardröm. På Wirström & Månsson, betalar vi våra VVS tekniker per timme, vilket innebär att varje jobb är lika viktigt, och du riskerar inte lämnas att vänta medan en annan mer lukrativ del av projektet har prioritet.

Varför vi är bättre

Att renovera ditt kök och badrum kräver en professionell rörmokare som känner till alla bestämmelser och kan arbeta med byggtjänstemän för att försäkra jobbet är gjort rätt på det mest effektiva sättet. Det är viktigt att försäkra din utvalda rörmokare har varit i branschen under lång tid så din projektet går i lås. På Wirström & Månsson har vi över 12 års erfarenhet av ombyggnad av Stockholmskök och badrum, så vi är bekanta med tillstånd som krävs, och förhåller oss till standarder för att hitta rätt fixturer och delar för dina VVS behov. Allt vårt arbete är garanterat, utöver tillverkarens garanti, och vi kommer att lämna ditt hus så rent som vi fann det!

Större ombyggnad

I många fall kan vi fixa en liten badrumrenovering eller köksuppgradering på egen hand. Men i stora ombyggnader kan snickare, elektriker och andra proffs krävas. Samordning är nyckeln, så vid Wirström & Månsson, rekommenderar vi då att hyra en huvudentreprenör. Denna byggare kommer hålla samman projektet från början till slut för att säkerställa ett snabbt, smidigt genomförande. Wirström Månsson kan ge en lista över Stockholms allmänna entreprenörer vi arbetar med att hjälpa dig att välja en.

Våra Tjänster

Om det är dags att gå vidare med en VVS ombyggnad i Stockholm, är Wirström & Månsson rätt entreprenör för dig. Från den minsta armaturerreparationen till den största översynen, erbjuder vi den bästa kundservicen och de mest aktuella, rena renoveringar som finns i branschen. Du kan även kontakta oss med enkla frågor om armaturer eller om du behöver råd eller en lista med byggentreprenörer att hjälpa till att samordna arbetet. Wirström & Månsson är till din tjänst!